Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Last van rode bultjes op je billen? Dit kan je eraan doen

Acne, een ondeugd dat enkel en alleen voorkomt tijdens de pubertijd? We weten dat het klinkklare onzin is. Ook oudere dames en heren hebben last van vervelende rode puntjes, op hun snoet, rug, schouders én zelfs de billen. Al is dat laatste wel een geval apart. Maar het goede nieuws? Het is volledig onschuldig.

0 reacties

 1. 
Pomp je banden op en vermijd hitte: met deze tips gaat de batterij van je e-bike langer mee
  HLN Shop

  Pomp je banden op en vermijd hitte: met deze tips gaat de batterij van je e-bike langer mee

  De motor op batterij is wat je elektrische fiets onderscheidt van een gewoon exemplaar. Hij ondersteunt het trapwerk en maakt dat je sneller en verder kan fietsen zonder je moe te maken. Een goede accu om de motor van energie te voorzien is dus van vitaal belang wanneer je een e-bike koopt. Maar waar moet je op letten bij aankoop? Hoe zorg je ervoor dat de batterij zo lang mogelijk meegaat? En wat kost een nieuwe batterij? HLN Shop zoekt het uit.
 2. Hopen geld besparen en een betere gezondheid: vijf redenen om je wagen meteen in te wisselen voor een e-bike
  HLN Shop

  Hopen geld besparen en een betere gezondheid: vijf redenen om je wagen meteen in te wisselen voor een e-bike

  Denk je er wel eens over je auto aan de kant te zetten en je voortaan met een e-bike te verplaatsen? Dat is dan alvast een goed begin. Vind je het echter moeilijk je oude gewoonten en dat extra paar wielen te laten varen en je in een nieuw mobiliteitsavontuur te storten? HLN Shop trekt je graag over de streep en somt vijf goede redenen op om ‘ja’ te zeggen tegen die fiets.