Zonsondergang-lampen zijn de laatste nieuwe hype.
Volledig scherm
Zonsondergang-lampen zijn de laatste nieuwe hype. © Sunsetic

Lamp die zonsondergang nabootst gaat viraal. “Het stabiliseert je slaappatroon”, zegt expert

De laatste nieuwe hype op het internet? Een lamp die een zonsondergang nabootst. Heel eerlijk: wij zijn geobsedeerd. Plus, zo’n lamp is niet alleen maar mooi, het kan je mentale gezondheid en slaappatroon ook ten goede komen. “Warme lichttin­ten wakkeren slaap aan”, zegt lichtexpert Toine Schoutens. Wij tonen je waar je deze lichtlamp kan kopen en wat precies de voordelen zijn. 

 1. Coronavaccins kunnen bijwerking hebben op fillers, waarschuwen dermatologen. “Plan de injecties niet voor of na je vaccinatie”

  Coronavac­cins kunnen bijwerking hebben op fillers, waarschu­wen dermatolo­gen. “Plan de injecties niet voor of na je vaccinatie”

  Het Moderna-vaccin tegen corona heeft in zeldzame gevallen bijwerkingen op fillers in het gezicht. Een aantal mensen kreeg na het vaccin milde verdikkingen en roodheden op de plaatsen waar ze fillers hadden. “Het is een uitzonderlijke bijwerking die we ook bij andere types vaccins kunnen verwachten”, zegt dermatologe Kristin Smet. Ze raadt wel aan om te wachten met fillers tot een paar weken na de vaccinatie.
 1. Een Stormtrooper bouwen in LEGO? Lastiger dan je denkt!
  Play
  LEGO Masters

  Een Stormtroo­per bouwen in LEGO? Lastiger dan je denkt!

 2. VS waarschuwen voor gevaren van loopband met deze harde video
  Play

  VS waarschu­wen voor gevaren van loopband met deze harde video