Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Kun je echt immuun worden aan je deodorant?

Met deze temperaturen moeten de bussen deo aangesleept worden om de bevolking vrij te houden van stinkende oksels. En toch, zet één voet op het openbaar vervoer en je ruikt meteen dat lang niet iedereen geurvrij is. Er wordt wel eens gezegd dat je lichaam gewoon kan worden aan deodorant. Klopt dat echt en is het daarom dat zoveel mensen desondanks de nodige dosis deo toch nog stinken?

3 reacties

 • bruno marckx

  3 jaar geleden
  gouden tip en zeer goedkoop : koop een aluinsteen , stop met deo gewoon s morgens je oksels wassen met zeep (bij voorkeur niet geparfumeerde eventueel zelfgemaakte, goed spoelen en afdrogen.de aluinsteen nat maken even over de oksels wrijven Geen geur meer van de hele dag. Aluinsteen kost ca 3 euro en gaat jaren mee. have fun
 • Jonny Van den Bruel

  3 jaar geleden
  Herkenbaar: de deo die niet meer efficiënt blijkt, maar met of zonder deo, pas gewassen of bezweet, ruiken we allemaal onze partner niet graag zoals die is? Er is veel grijs, of zeg maar véél kleur tussen helemaal geurvrij zijn en uren in de wind stinken, hè...
 • Ka Ka

  3 jaar geleden
  Ik denk meer dat de deo's brol worden of over datum geraken. Rollertjes vond ik vroeger onhygiënisch, maar ik gebruik eerder dat nu en die werken tenminste altijd.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?