Kat Kerkhofs.
Volledig scherm
Kat Kerkhofs. © Pink Ribbon

Kat Kerkhofs is het nieuwe gezicht van de Roze Mars tegen borstkanker. “Vriendinnen van me vonden al een knobbeltje in hun borst”

Oktober is de internationale borstkankermaand, en daarom het perfecte moment voor een nieuwe Roze Mars van Pink Ribbon. Tv-maakster Kat Kerkhofs (33) is dit keer het boegbeeld: zij belooft elke dag mee 10.000 stappen te zetten voor het goede doel. Met ouder worden voelt ze namelijk dat borstkanker een steeds-minder-ver-van-haar-bedshow wordt. “Toen mijn meter het kreeg, de gezondste vrouw die ik ken, besefte ik: het kan iedereen overkomen”

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Erfelijke aandoening doorgeven aan je kind? Met embryoselectie kan je dit vermijden. Professor geeft uitleg
  PREMIUM

  Erfelijke aandoening doorgeven aan je kind? Met embryose­lec­tie kan je dit vermijden. Professor geeft uitleg

  Hun grote kinderwens waarmaken zonder dat hun kroost geteisterd wordt door een erfelijke spierziekte, dat was de uitdaging waarover Nele en Marco getuigden in het tv-programma ‘Ons DNA’. Hoe gaat zo’n embryoselectie in zijn werk, hoeveel tijd neemt dat in beslag en kunnen en mogen ouders kieskeurig zijn? We vroegen het aan twee professoren: Frederik Hes en Willem Verpoest van het UZ Brussel.