Volledig scherm
PREMIUM
© TikTok @miadio

Je tanden vijlen is een hit op TikTok. Tandarts waarschuwt: “Volg deze trend niet!”

Op TikTok wemelt het van de tips en trics, de ene al wat absurder dan de andere. De laatste trend die menige wenkbrauw doet fronsen? Je tanden vijlen met een nagelvijl om ze rechter te krijgen. En dat baart tandartsen zorgen: “Het doet je tanden er net lelijker uitzien en de schade is onomkeerbaar.”

2 reacties

 • Alain Provist

  4 maanden geleden
  Deze sociale platforms zijn een gevaar voor de maatschappij, en deze onverantwoordelijke 'influencers' moeten vervolgt worden. Het internet is precies de far west waar iedereen maar doet zonder enige verantwoording te moeten geven voor hun daden. Hoog tijd dat deze sociale media platforms verantwoordelijk worden voor wat gebeurd op hun platform, had al lang moeten gebeuren want hun speciale voorrechten zijn ze lang kwijt sinds ze mensen begonnen te censureren.
 • Jan Van Gent

  4 maanden geleden
  Misschien allemaal wel waar maar er zijn ook veel tandartsen die de boel verprutsten en waar het maar later uitkomt ! Als ze vb. een vulling plaatsen moeten ze eerst het slechte stukje wegboren en wat verder zodat ze zeker zijn hoe ver ze boren dat kan je als patiënt niet weten. Zeker weten dat er veel zijn die veel te ver boren. Hoe meer onderliggende schade hoe sneller dat ze stifttanden , kronen ,... kunnen versjacheren. Vertrouwen is bij mij al lang weg !
 1. Deze 'Da Vinci van schulden' is het duurste kunstwerk ter wereld
  Play

  Deze 'Da Vinci van schulden' is het duurste kunstwerk ter wereld

 2. Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank
  Play
  Da's Liefde

  Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank