Volledig scherm
PREMIUM
© TikTok @miadio

Je tanden vijlen is een hit op TikTok. Tandarts waarschuwt: “Volg deze trend niet!”

Op TikTok wemelt het van de tips en trics, de ene al wat absurder dan de andere. De laatste trend die menige wenkbrauw doet fronsen? Je tanden vijlen met een nagelvijl om ze rechter te krijgen. En dat baart tandartsen zorgen: “Het doet je tanden er net lelijker uitzien en de schade is onomkeerbaar.”

 1. (W)onderbroek? Redactrice Roxanne test 5 menstruatieonderbroeken uit: “De goedkoopste is eigenlijk de beste”
  PREMIUM

  (W)onderbroek? Redactrice Roxanne test 5 menstrua­tie­on­der­broe­ken uit: “De goedkoop­ste is eigenlijk de beste”

  Period panties of menstruatieonderbroeken komen steeds meer onder de aandacht. Het is een duurzame oplossing voor tampons en maandverband, en zouden je maandstonden een stuk zorgelozer maken. Geen lekjes, geen geurtjes, één onderbroek to rule them all. Werkt zo’n slipje echt? En is het de moeite om te kopen? Voor de meeste panties betaal je zo'n dertig euro, en je hebt er meerdere van nodig. Een serieuze investering dus. Redactrice Roxanne testte vijf onderbroeken van Thinx, Modibodi en Femtis uit, en deelt haar eerlijke mening. “Voor ik de onderbroeken ontdekte, had ik het élke keer zitten: vlekken op mijn onderlaken, broek, zelfs op stoelen of banken, en dat in het openbaar.”
 2. Gespot op TikTok: je tanden poetsen met baksoda om ze witter te maken, maar hoe veilig is dat?
  PREMIUM

  Gespot op TikTok: je tanden poetsen met baksoda om ze witter te maken, maar hoe veilig is dat?

  Hoe moet ik mijn uitgroei bijwerken? Welke games beloven urenlang spelplezier? Hoe maak ik het meest heerlijke bananenbrood? Nu we massaal in ons kot moeten blijven, lijken we meer dan ooit op zoek te zijn naar allerlei tips en tricks. Eentje die ons in het oog sprong op ons nieuw favoriete socialemediaplatform TikTok: je tanden poetsen met baksoda om je tanden te bleken, maar werkt dat ook echt?
 3. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'