Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Je stem zegt meer over je dan je denkt. “Waarom denk je dat je partner soms niks lijkt te horen van wat je naar hem schreeuwt tijdens een ruzie?”

‘The Masked Singer’ bewees het: een stem is zoveel meer dan wat klanken. Je emoties zitten erin, net als je hele ziel en persoonlijkheid. Dat bevestigt ook stemexpert Katrien Van Geystelen. “Je stem heeft een gigantisch potentieel. Ze vertaalt wat er binnenin je leeft. En hoe je in het leven staat, wat je denkt en hoe je je voelt: dat bepaalt allemaal hoe je stem klinkt.” De experte legt uit hoe je zelf je stem kan horen zoals hij voor anderen klinkt én wat je kan doen om het volledige potentieel van je stem te benutten. 

 1. De beste én betaalbare beautygadgets voor een stralende huid uitgetest: “Al na de eerste behandeling ziet mijn gezicht er subtiel gelift en opgefrist uit”
  PREMIUM
  Goed Gevoel

  De beste én betaalbare beautygad­gets voor een stralende huid uitgetest: “Al na de eerste behande­ling ziet mijn gezicht er subtiel gelift en opgefrist uit”

  Niets zo sensueel als streelzachte wangen en een rozige blos. Niets zo prikkelend als een zwoele morningafterglow. Een stralende huid is de getuige van veel liefdesgeluk. Al bestaan daar gelukkig ook tal van hulpmiddeltjes voor.“We hebben steeds meer aandacht voor welzijn, en zijn ook bereid om daarin te investeren”, vertelt trendwatcher Katherina Kitsinis. Wat zijn de nieuwste beautydevices en werken ze echt? In naam van de wetenschap testte onze redactie het voor jullie uit.
 1. Indrukwekkende timelapse laat zien hoe slecht sigarettenpeuken zijn voor de natuur
  Play
  Onze Natuur

  Indrukwek­ken­de timelapse laat zien hoe slecht sigaretten­peu­ken zijn voor de natuur

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis