Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Je favoriete cocktails zijn binnenkort ook verkrijgbaar als poeder

In de Verenigde Staten heeft het Alcohol and Tobacco Tax and Trade Bureau uiteindelijk toch goedkeuring verleend voor de lancering van Palcohol oftewel alcohol in poedervorm. De poederversies van cocktails als Cosmopolitan en Margarita werden bedacht door ene Mark Phillips, die een handige manier zocht om zijn favoriete booze mee te nemen op actieve dagtrips.

  1. Onze redactrice test 3D-geprinte zooltjes: “Al na een paar dagen voel ik ze niet meer zitten en is ook mijn kniepijn verleden tijd”
    PREMIUM

    Onze redactrice test 3D-geprinte zooltjes: “Al na een paar dagen voel ik ze niet meer zitten en is ook mijn kniepijn verleden tijd”

    Als we al iets positiefs hebben overgehouden aan de coronamiserie, dan is het wel dat we massaal meer begonnen te wandelen. Domper: daarmee namen ook de rug-, heup-, knie- en voetklachten toe. Maar dankzij de nieuwste (Belgische!) technologie kunnen die vaak verholpen worden met 3D-geprinte inlegzolen van Phits, op maat van je voet(afwijking). “De mogelijkheden zijn op enkele jaren tijd enorm toegenomen, zowel voor gewone gebruikers als voor sporters”, geeft kinesitherapeute Eef Lantin mee. Hoeveel kost dat en hoe gaat dat in zijn werk? We zochten het proefondervindelijk uit.