Getty Images/Nina.be
Volledig scherm
© Getty Images/Nina.be

Is het ongezond om winden in te houden?

‘Let it go! Let it go! Can’t hold it back anymore!’ We kunnen de soundtrack van de animatiefilm ‘Frozen' moeiteloos meebrullen. Maar als we een windje willen ophouden, doen we net het tegenovergestelde. Een wijselijk besluit in de rij in de supermarkt, tijdens een belangrijke meeting op het werk of in een overvolle lift. Maar is het wel gezond? 

5 reacties

 • Catherine Mistiaen

  3 jaar geleden
  Mijn vader kon niet tegen te luide muziek op feestjes. Uit protest liet hij dan daverende protten, niemand die iets hoorde. Vertelde hij ons lachend achteraf!
 • Glenn Verbeeck

  3 jaar geleden
  Ik heb er in ieder geval een hekel aan als mensen er "voor de fun" op los protten. Probeer jezelf dan toch op zijn minst een beetje af te zonderen. Enkel die van mezelf en die van mijn eventuele geliefde kan ik verdragen eigenlijk:-)
 • Rob Hoek

  3 jaar geleden
  Ik laat hele symfonieën aan scheten voorbij gaan hoor. Het lucht op en ga niet naar de wc maar gewoon overal waar ik staat. Het is de natuur laten we maar zeggen en hoe harder en natter des ter meer moet ik om lachen en wie bij mijn staat geniet van mijn scheten lachen toch.
 • Tornike Adamashvili

  3 jaar geleden
  Dank u wel aan Prof.Dirk voor zeer grondige en duidelijke uitleg❤️❤️❤️❤️
 • Freddy Van de Velde

  3 jaar geleden
  Mijn grootmoeder zei , beter in de wijde wereld ,dan in de nauwe buik ◉‿◉