Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Is dit het gezondste koekje ter wereld? Voedingsdeskundige belooft dat het onze dagelijkse portie groenten en fruit vervangt

De hele dag koekjes eten zonder schuldgevoel: klinkt als een droom. Eentje die misschien werkelijkheid kan worden? Als het van de Britse chef en voedingsdeskundige Gurpareet Bains afhangt wel. Hij bedacht een recept voor een koekje vol groenten en fruit dat honderd procent gezond zou zijn. Te mooi om waar te zijn of niet: we vragen het aan diëtiste Sanne Mouha. 

2 reacties

 • John Wuyts

  2 jaar geleden
  Ronny Cuypers het is ook bedoelt voor mensen die geen groente en fruit eten, dus wel eerst goed lezen voordat je commentaar geeft
 • ronny cuypers

  2 jaar geleden
  Waarom zou ik groenten en fruit vervangen door iets calorierijk? Groenten en fruit zijn lekker en ook prima als tussendoortje te nuttigen. Ik ga nu (10u37) beginnen aan een sappig pruimpje. Smakelijk.
 1. “Ik hoop dat mijn partner aan mij denkt als hij masturbeert.” 30 Vlamingen over (solo)seks

  “Ik hoop dat mijn partner aan mij denkt als hij mastur­beert.” 30 Vlamingen over (solo)seks

  Waar hoop je dat je partner aan denkt tijdens (solo)seks? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 33.300 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “Ik hoop dat hij aan mij of aan een celeb denkt. Liefst niet ‘de buurvrouw’ of ‘een collega’ want dat komt iets te dicht.”
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.