thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Is dit het beste middel ter wereld tegen een kater?

Zondagochtend, en wie gisteren wat zwaar is doorgezakt, draagt daar nu de gevolgen van. Hoofdpijn, misselijk en het zoveelste voornemen om nóóit meer te drinken. Maar wat als we je vertelden dat er een plant is die de symptomen van een kater met 96 % (!) kan reduceren? Bring it on!

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Stevig oudjaar gevierd? Dan hou je daar best rekening mee als je vandaag wil gaan sporten

  Stevig oudjaar gevierd? Dan hou je daar best rekening mee als je vandaag wil gaan sporten

  Sommige mensen komen op 1 januari hun zetel niet uit, zodat ze kunnen recupereren van oudejaarsavond. Anderen zetten hun goede voornemens meteen om in actie en plannen een fitnessafspraak in. Maar is dat een goed idee? Alcohol kan je sportprestaties namelijk flink beïnvloeden. Expert Tom Evenepoel legt uit waar we ons aan kunnen verwachten na een paar glazen: “Pas twee dagen na het drinken van alcohol kan je weer optimaal trainen.”