Véronique De Kock
Volledig scherm
PREMIUM
Véronique De Kock © RV

“Intermittent fasting is geen dieet, maar gedragsverandering”: sportarts over de food hype waarmee Véronique De Kock 11 kilo afviel

Van 16:8 tot eat-stop-eat: vasten is tegenwoordig razend populair, in welke vorm dan ook. En ook heel wat BV’s wagen zich aan de trend, mét succes. Zo beweert Véronique De Kock dat ze onlangs 11 kilo is afgevallen met intermittent fasting. Maar loont het ook echt om even op je honger te blijven zitten? “Wie zestien uur vast, geeft zijn lichaam de tijd om de binnengekomen voorraad koolhydraten helemaal op te maken.”

13 reacties

 • Vanessa Huysmans

  6 maanden geleden
  Je maag rust gunnen en gezonde voeding eten kan nooit verkeerd zijn...vasten is ook op de etenstijden, letten op wat je eet..geen suikerovervloed en tafels vol dus.. maar het blijft een karakterzet. Want tussen 10 en 18h eten is vrij haalbaar, maar het moet heel gezond blijven ook..dat is dus gewoon een gezond dieet.
 • Stef Luyten

  7 maanden geleden
  Ik heb een prachtig lichaam al zeg ik het zelf maar afgrijselijke longen. Ik wou dat het omgekeerd was !
 • Jeffry Hyman

  7 maanden geleden
  Ach gewoon voldoende bewegen en routine inbouwen en je eet en drinkt wat je wilt, wanneer je wilt ( 12 boterhammen ‘s middags en 300 gr vlees/vis ‘s avonds) 7 jaar geleden woog ik 15 kg meer, beginnen zwemmen, 3x per week 2 km crawl, zin of geen zin ( geen excuses zoeken). Doorgezakt op za avond? Stipt om 9h zo morgen in’t zwembad, alvorens te ontbijten met 5 pistolets Bijna 50 nu, en ik ben in betere shape en conditie dan de meeste 25-jarigen, 6-pack included
 • Walter Kennes

  7 maanden geleden
  Ik werk in een volcontinue systeem en ben door dit dieet 20kg afgevallen!
 • bahaeddine rharmoul

  7 maanden geleden
  Wij doen het elk jaar 1 maand lang van zonsopgang tot zonsondergang , niet eten maar ook niet drinken.en eerlijk gezegd dat is voor mij de enige maand in heel het jaar dat ik me echt goed in mijn vel voel.