In 10 dagen puur en lichter met Pascale Naessens.
Volledig scherm
PREMIUM
In 10 dagen puur en lichter met Pascale Naessens. © RV

In 10 dagen puur en lichter met Pascale Naessens: “Al na enkele dagen voel je je energieker”

Wat we vandaag weer moeten klaarmaken? Geen nood: de volgende tien dagen kookt Pascale Naessens voor u. Op onze vraag stelde zij een menu samen, van ontbijt tot avondmaal — zonder snelle koolhydraten én met veel fruit, groenten én zelfs vetten. Zo kan u zelf letterlijk aan den lijve ondervinden welk verschil de keuken van Pascale kan maken: “Wie mijn uitdaging aangaat, zal zich al na enkele dagen energieker, gelukkiger en gezonder voelen”, garandeert Pascale. Haar tien redenen om deel te nemen aan de Puur & Lichter Challenge.

8 reacties

 • an van den put

  2 jaar geleden
  ik heb ze nergens zien koken
 • Line Breemer

  2 jaar geleden
  Pascale is een van de enige die echt gezonde eetgewoonten aanleert, in elk boek staan de principes uitgelegd, je hoeft ze niet allemaal te hebben. Alle anderen die diëten promoten, willen alleen maar geld verdienen, je wordt nooit beter van Weight watchen en dergelijke...... en ga zelf je groenten en fruit kweken....
 • daisy caverneels

  2 jaar geleden
  Nog nooit gehoord gehoord over koolhydraat arm eten. Da bestaat al langer als da zij haar boekskes schrijft, en mag zij da wel doen want normaal iemand da niks van voeding weet en kent schrijft geen boekskes of was ze jaloers op al die koks. Ze heeft gewoon ideeën gepikt dat al bestonden en verkoopt ze als haar ideeën. Ik koop ze niet en luister alvast niet naar haar want haar eten kost voor 1 maaltijd meer als ik eet op een hele dag
 • censor

  2 jaar geleden
  "Puur" hoe voelt dat aan ?
 • Herman Valaert

  2 jaar geleden
  dat weet een pas geboren kind - man man - wie trapt hier nog in ??? Er zullen altijd mensen zijn : die blijven roken/blijven drinken/blijven eten en die niet luisteren naar Pascale Naessens ... Ik luister ook niet , want ik rook niet ik drink met mate en ga af en toe eens lekker op restaurant en mijn vrouwtje kookt als de beste , maar niet uit een boek van Pascale. Daaaaaaaaag
 1. Bioloog bespreekt 7 natuurverschijnselen die zowel onze fysieke als mentale gezondheid boosten: “De zon stelt ons ritme op punt” Merci, moeder aarde!
  PREMIUM

  Bioloog bespreekt 7 natuurver­schijn­se­len die zowel onze fysieke als mentale gezondheid boosten: “De zon stelt ons ritme op punt” Merci, moeder aarde!

  De zomer is ongetwijfeld het seizoen waarin we het meeste tijd buiten doorbrengen. En dus heb je het ongetwijfeld al gemerkt: de natuur heeft niet alleen impact op onze gezondheid, maar ook een duidelijk effect op ons gemoed. Wetenschapsfilosofe Sylvia Wenmackers en bioloog Pieter Vancamp bespreken negen manieren waarop je voordelen kan halen uit de natuur. “Mensen zijn heel gevoelig voor de aromatische vluchtige stoffen die vrijkomen als het regent. Dat creëert een effect in onze hersenen.”
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.