Pascale Naessens.
Volledig scherm
PREMIUM
Pascale Naessens. © rv

“Ik eet volgens jouw methode, maar ik vermager niet”: Pascale Naessens beantwoordt al je vragen over haar voedingspatroon

Vanaf 24 augustus tot en met 2 september kookt Pascale Naessens voor jou. Op onze vraag stelde zij een menu samen, van ontbijt tot avondmaal — zonder snelle koolhydraten én met veel fruit, groenten én zelfs vetten. Dat het onderwerp leeft, bewijzen de ruim 500 vragen die onze lezers aan Pascale stelden. Wij maakten een selectie van de onderwerpen die het meest terugkomen. Vandaag: hoe kan ik (meer) gewicht verliezen?

24 reacties

 • christine herremans

  2 jaar geleden
  Al degene die zo mager worden als PASCALE en SANDRA BEKARI wees maar zeker dat die sporten .
 • Polutnik Ronald

  2 jaar geleden
  Gewoon wat minder eten en minder alcohol drinken en wat wandelen en fietsen elke dag , en je zult wel afvallen zonder al die kookboekjes en regimes . En dat is alles .
 • Robert De Meulder

  2 jaar geleden
  En de verkoop van die pruts boeken over het dieet gaat gewoon door.Wat Pascale en co allemaal uit hunne teen zuigen grenst aan het ongelooflijke.Gewoon uit uwe luie zetel komen en alle dagen een uur aan een degelijke snelheid wandelen en ge hebt die fabelboekskes niet nodig.
 • Catherine Segers

  2 jaar geleden
  Wij eten gewoon veel te veel, doe een paar dagen met veel minder
 • Sonny Breugelmans

  2 jaar geleden
  Zoals sommigen hier onder zeggen, het is heeeeeeel simpel. Tel je calorieën! Probeer 500 kcal minder te eten dan je nodig hebt en je gaat automatisch gewicht verliezen, dit is zelfs zo als je ongezond voeding eet! Weet wel: als je 1 kilo puur vet wilt verliezen moet je minstens 9000 kcal verbranden!! Met een tekort van 500 kcal per dag verlies je ongeveer 1,5 kilo per maand! Vergeet al die boeken en recepten, gewoon kcal tellen en de rest komt vanzelf.
 1. Je lichaam in vorm houden tijdens de zomer? Stel al je vragen aan Lieven Maesschalck

  Je lichaam in vorm houden tijdens de zomer? Stel al je vragen aan Lieven Maesschal­ck

  Met de HLN Summer Challenges dagen vijf experten je uit om er de boeiendste zomer ooit van te maken. Topkinesist Lieven Maesschalck zal op zaterdag 17 juli de spits afbijten. Gedurende een week zal hij advies geven over hoe je je lichaam in vorm kan houden tijdens de zomer: van billen en buik tot borsten en armen. Heb je vragen over hoe je je lichaam fit en slank kan houden? Stel je vraag hier, en wij leggen de tien meest voorkomende, óf meest originele vragen, voor aan Lieven Maesschalck.