Na joggen en fietsen lijkt inlineskaten de populairste sport tijdens de lockdown.
Volledig scherm
PREMIUM
Na joggen en fietsen lijkt inlineskaten de populairste sport tijdens de lockdown. © Getty Images/iStockphoto

Iedereen aan de inlineskates? Alle essentiële tips voor beginners op een rijtje

Sinds het begin van de lockdown loopt ons leven op wieltjes. Of die indruk krijgen we toch, nu inlineskaten zo veel populairder lijkt te zijn. Kriebelt het bij jou ook om het wandelen, joggen en fietsen aan te vullen met de meest gehypete sport van het moment? Met de hulp van inlineskatester Leen Vanderhoydonck zetten we de belangrijkste tips voor beginners op een rijtje.  

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Na Kim Kardashians opvallende bekentenis: is het gezonder om wél of geen onderbroek te dragen?

  Na Kim Kardas­hians opvallende bekentenis: is het gezonder om wél of geen onderbroek te dragen?

  Voor Kim Kardashian (41) met haar eigen merk op de proppen kwam, droeg de ster naar eigen zeggen nooit ondergoed. Elke dag een (propere) onderbroek aantrekken is voor de grote meerderheid nochtans even evident als tandenpoetsen. Maar is het lapje stof ook de beste optie voor onze gezondheid en hygiëne, of gunnen we onszelf down under beter toch wat ademruimte? Dermatoloog Thomas Maselis en gynaecoloog Firas Cha’ban geven advies. “Je vagina is een afgesloten ecosysteem.”