VRT
Volledig scherm
© VRT

Hoe gezond is sushi echt in vergelijking met andere afhaalmaaltijden? Dit hebben we geleerd in 'Over Eten'

Vanavond kon je op Eén de laatste aflevering van 'Over eten' zien, die zich al helemaal wentelde in vakantiestemmking. Kobe en Danira zochten een antwoord op deze vragen: is zeewier het voedsel van de toekomst? Hoe gezond is sushi echt? En wat eet politica Meyrem Almaci?

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.