Olivier Collet via Unsplash
Volledig scherm
PREMIUM
© Olivier Collet via Unsplash

Hoe gevaarlijk zijn de openbare toiletten op café of restaurant sinds corona? “Het is belangrijk dat we niet overdrijven”, zegt microbioloog

Lang leve de herwonnen vrijheid: we kunnen weer gezellig op restaurant of borrelen op café. Maar wat als de nood hoog is? Microbioloog Rudy Calders legt uit hoe groot het besmettingsgevaar is op openbare toiletten en welke voorzorgsmaatregelen je kan nemen. “Het is niet alleen het contact met de virusdeeltjes dat bepaalt of je ziek wordt, maar ook de concentratie ervan.”

2 reacties

  • Roland Desnyder

    1 jaar geleden
    Je hebt gelijk Geert , heb genoeg van die rommel gelezen van die experts die er zelf niet meer aan uit geraken ...ik weet wat ik moet doen voor mijn veiligheid en die van mijn medeburgers .
  • geert seurinck

    1 jaar geleden
    Stop er aub mee met ons te overladen met dergelijk berichten ! Ga er maar vanuit dat de overgrote meerderheid genoeg gezond verstand heeft om met deze pandemie om te gaan.