Je kinderen beschermen tegen de zon is een must, maar hoe dikwijls smeer je ze in en kan voeding ook bescherming bieden?
Volledig scherm
PREMIUM
Je kinderen beschermen tegen de zon is een must, maar hoe dikwijls smeer je ze in en kan voeding ook bescherming bieden? © Steven Richardson

Hoe bescherm je je kind het beste tegen de zon? Hoe dikwijls moet ik mijn kind insmeren? 5 vragen aan dermatoloog Thomas Maselis

Smeren, smeren, smeren, luidt het advies wanneer jij en je kinderen in de zon zitten. Maar hoe en waarmee bescherm je je kroost het best op zonnige dagen? Vijf vragen, vijf antwoorden en nog extra tips om je kinderen te beschermen. 

3 reacties

 • Christel Smet

  2 jaar geleden
  Wat voor vele ouders logisch lijkt daar stellen ze zich nu vragen bij. Eigenlijk bij elke scheet dat hun kind laat komt er een vraag, zou hij of zij er nu wel genoeg laten? Hoe hoger het diploma hoe minder gezond verstand de mensen nog hebben. Waar gaat dit eindigen? En Andy we hebben zon nodig of je krijgt broze botten, kinderen ook.
 • Galid Ellifis

  2 jaar geleden
  Erg dat dit artikel enkel voor abonnees is. Zo'n informatie is voor iedereen nuttig!
 • Andy De Schieter

  2 jaar geleden
  De juiste manier is uit de zon houden, al de rest van de uitleg is blabla.
 1. Demi Lovato uit zich als non-binair. Dit zijn 12 gendergerelateerde termen die je moet kennen

  Demi Lovato uit zich als non-bi­nair. Dit zijn 12 gendergere­la­teer­de termen die je moet kennen

  Anno 2021 weten we dat gender een spectrum is. Hoe iemand zich voelt, valt niet per se zwart-wit te definiëren als man of vrouw. Ook singer-songwriter Demi Lovato (28) onthulde dat die zich identificeert als non-binair, wat betekent dat die zich niet herkent in de klassieke tweedeling van gender. “Ik ben trots om jullie te laten weten dat ik officieel mijn voornaamwoord zal veranderen naar die/hun”, schrijft de popster op Twitter. Dit zijn de 12 belangrijkste termen rond gender en alles wat ermee te maken heeft.