Zowel Kylie Jenner als Bella Thorne staat bekend om hun volle lippen.
Volledig scherm
PREMIUM
Zowel Kylie Jenner als Bella Thorne staat bekend om hun volle lippen. © instagram @kyliejenner - @bellathorne

Het tijdperk van extreme lipfillers lijkt voorbij, al blijft de ingreep populair. Dermatoloog: “Sommigen zijn piepjong”

Lange tijd zagen we de ene na de andere Instagramqueen selfies maken met opgespoten lippen. Die trend lijkt nu stilaan te zijn gaan liggen. Celebs en rolmodellen gaan de laatste tijd duidelijk voor minder volle lippen en dat is een goede zaak, zegt dermatoloog Kristin Smet. In sommige gevallen laten ze de vulling zelfs weghalen. “Vrouwen willen geen duckface meer.”

 1. Hyaluronzuur helpt vrouwen die last hebben van vaginale droogte: “Mijn eerste patiënt bedankte me met doos chocolaatjes”, zegt gynaecologe
  PREMIUM

  Hyaluron­zuur helpt vrouwen die last hebben van vaginale droogte: “Mijn eerste patiënt bedankte me met doos choco­laatjes”, zegt gynaecolo­ge

  Last van vaginale droogte of ongemakken? Je bent láng niet de enige. Gynaecoloog Sofie Pelckmans van het gynaecologisch centrum in Mechelen is een van de eerste artsen in ons land waarbij je langs kan gaan voor een hyaluronzuurinjectie, een simpele ingreep die slechts vijf à tien minuten in beslag neemt. “Mijn eerste patiënt gaf me een doos chocolaatjes om me te bedanken. Niet alleen haar seksueel contact, maar ook haar dagelijks leven was door de ingreep een stuk aangenamer geworden”, aldus dr. Pelckmans.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden