Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Helaas: yoga is geen sport, volgens nieuw onderzoek

Slecht nieuws voor wie af en toe na het werk naar de yogastudio trekt en vervolgens bijzonder fier is op zichzelf voor dat prachtige staaltje. Volgens een nieuw onderzoek dat vorige maand werd gepubliceerd, is yoga namelijk helemaal geen sport.

  1. Dankzij nieuw Belgisch platform Veloo (ver)koop je tweedehands fietsen (en je moet er nauwelijks iets voor doen)

    Dankzij nieuw Belgisch platform Veloo (ver)koop je tweede­hands fietsen (en je moet er nauwelijks iets voor doen)

    Ben je op zoek naar een stalen ros, of wil je juist van jouw vervoersmiddel op twee wielen afraken? Dan komt de Belgische startup Veloo helemaal als geroepen. Of je nu wil kopen of verkopen, je hoeft, net zoals bij het populaire Vinted voor tweedehands kledij, nauwelijks iets te doen. Eens de verkoop rond is, haalt het bedrijf de fiets namelijk op, en brengt ’m van verkoper naar koper.
  2. Deze spectaculaire oogcrème doet zelfs de extreemste wallen in 3 minuten verdwijnen, hoe werkt het en is het veilig? 3 huidexperten lichten toe

    Deze spectacu­lai­re oogcrème doet zelfs de extreemste wallen in 3 minuten verdwijnen, hoe werkt het en is het veilig? 3 huidexper­ten lichten toe

    Een crème die je wallen in 3 minuten doet verdwijnen, het klinkt net iets te mooi om waar te zijn. Maar de beelden van onderstaand TikTok-filmpje liegen er niet om: het is effectief zo. Het gaat om een oogcrème van het merk Peter Thomas Roth die momenteel overal uitverkocht is. Wij gingen horen bij drie huidexperten hoe dat kan en wat ze van de - nogal uitvoerige - ingrediëntenlijst vinden.