Fruitsalade
Volledig scherm
PREMIUM
Fruitsalade © Shutterstock

Genoeg fruit eten per dag, hoe doe je dat? Diëtiste Sanne deelt haar geheimen in 21 dagen gezond

21 dagen lang geeft diëtiste Sanne Mouha een tip om van een gezonde levensstijl een gewoonte te maken. Vandaag dag 17: idealiter eten we twee of drie stuks fruit per dag. Lijkt dit niet haalbaar?Met de tips en recepten van Sanne kom je zo aan de benodigde vitamines en mineralen. Zélfs als je geen fan bent van fruit.

7 reacties

 • Freddy Vermoortel

  3 jaar geleden
  En het fruit ???Nog even goed dan vroeger ik twijfel daar sterk aan hoor
 • Diane De Staercke

  4 jaar geleden
  Nee voldoende fruit voor je kinderen is onbetaalbaar als je velen hier hoort, maar elk kind een smartphone met bijhorend abonnement, spelcomputer met op tijd en stond nieuwe spelletjes, elk kind een pc en tv op de kamer met bijhorende abonnementen, dat is wel betaalbaar hoor. Velen hebben nog nooit van prioriteiten stellen gehoord volgens mij.
 • Bernd Vaes

  4 jaar geleden
  En wie betaalt dat? De overgrote meerderheid van de gezinnen kan zich dat niet permitteren. NINA moet eens realistisch worden...
 • Nancy Deman

  4 jaar geleden
  fruit is inderdaat gezond maar als we er niet in overdrijven
 • Roger Geens

  4 jaar geleden
  Fruit hoeft niet duur te zijn ,momenteel zijn peren en ook appelen goedkoop .Zelf maak ik van appelen appelmoes en natuurlijk zijn bepaalde elementen niet meer aanwezig of in minder mate .Ik koop b.v. 1 doos paprika ( 5 kg ) en 1 bak broccoli (6kg) voor minder dan 25 € en daar ben ik -aangevuld met tomatenpuree of uien en knoflook 14 dagen stil mee .Ik geloof niet dat diëtisten groenten en fruit verkopen .