Guy Kokken
Volledig scherm
PREMIUM
© Guy Kokken

Factor 100 smeren en naar een lifecoach: de gezonde gewoontes van sportanker Lies Vandenberghe

Ze is al een jaar te zien als sportanker op VTM, waar ze met haar mooie lach de harten van heel Vlaanderen steelt. Maar de West-Vlaamse Lies Vandenberghe (30) is ook een toegewijde mama en een no-nonsense vrouw die voor haar tv-carrière nooit een dagcrème smeerde. Hoe sportief is ze zelf? En hoe creëert ze naast haar drukke job toch nog qualitytime met echtgenoot: sportjournalist Maarten Breckx, en haar jonge zoontje Georges (2)? “Als mijn mentale gezondheid wankelt, gaat het slecht op het werk en voelt mijn kind dat.” 

  1. De gezonde gewoontes van comedian Soe Nsuki (32): “Voor ik het wist, dronk ik alcohol na elke show. Nu drink ik bijna nooit meer”
    PREMIUM

    De gezonde gewoontes van comedian Soe Nsuki (32): “Voor ik het wist, dronk ik alcohol na elke show. Nu drink ik bijna nooit meer”

    Soe Nsuki (32) is een ‘griet’ die met van alles bezig is: stand-upcomedy, breakdance, deejayen en formats schrijven voor series, zoals ‘De Shaq’ op één. Hoe houdt ze zo’n druk leven vol? Ze onthult ons haar vier belangrijkste gezonde gewoontes. Van veel water drinken tot véél knuffelen. “Mijn brein neigt sneller naar het positieve dan naar het negatieve. Ik zie het komische in van klagen over alledaagse problemen.”