Foto ter illustratie: reformer pilates
Volledig scherm
Foto ter illustratie: reformer pilates © Getty Images

Even strak worden als Adele? 3 pilatesoefeningen om thuis te doen

Adele verloor veel gewicht door de combinatie van sport en gezonde voeding. De zangeres is blijkbaar fan van reformer pilates, een bewegingsvorm die Hollywood al jaren strak houdt. Maar wat is het eigenlijk? En nog belangrijker: hoe kunnen we een stukje L.A. naar onze woonkamer brengen? Wij vroegen het aan een expert.

 1. Volgens deze expert moeten we allemaal meer leren vertrouwen op onze intuïtie: “Je neemt vanzelf de juiste beslissingen”
  PREMIUM

  Volgens deze expert moeten we allemaal meer leren vertrouwen op onze intuïtie: “Je neemt vanzelf de juiste beslissin­gen”

  Elke week interviewen we een expert over zijn of haar vakgebied. Deze week: Jos Pauwels, doctor in de agogische wetenschappen. Ons zesde zintuig, ons buikgevoel, ons instinct. Wat is nu precies dat gevoel dat intuïtie heet? Pauwels onderzocht het en legt uit hoe je het beter kan leren te gebruiken. “Wie zijn intuïtie goed ontwikkelt, voelt een trekkracht in het leven. Zal ik die job aannemen? Zal ik verhuizen? Je kiest juist en bewandelt een schijnbaar vanzelfsprekend pad.”
 1. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing

 2. Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij
  Play

  Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij