Volledig scherm
© Shutterstock

Elk uur televisiekijken verhoogt kans op diabetes

Dat televisiekijken niet de meest gezonde hobby was, wisten we ergens diep vanbinnen al wel. Gelukkig zijn we er allemaal in geslaagd om die wetenschap vakkundig te negeren. Helaas zijn er nog meer negatieve gevolgen aan tv-kijken: een verhoogd risico op diabetes bijvoorbeeld.

  1. “Ik voelde meteen dat yoga zotte dingen deed met mijn lijf”: De gezonde gewoontes van ‘Undercover 2'-actrice Ruth Becquart (44)
    PREMIUM

    “Ik voelde meteen dat yoga zotte dingen deed met mijn lijf”: De gezonde gewoontes van ‘Undercover 2'-actrice Ruth Becquart (44)

    Sinds begin september is Ruth Becquart (44) in ‘Undercover 2' te zien als de ex-drugsverslaafde Nathalie Geudens. In het echte leven is de Antwerpse actrice niet zo van de excessen. “Zelfs toen ik op kot zat, kroop ik belachelijk vroeg in bed.” Ze onthult ons haar drie belangrijkste gezonde gewoontes om minder gestresseerd te zijn, meer energie te hebben en haar mentale welzijn te verzorgen. En ze zijn bijlange niet ingewikkeld. “Vegetarisch eten hield ik niet vol.”