BELGA
Volledig scherm
© BELGA

"E-sigaret is mogelijk tot 15 keer kankerverwekkender dan een gewone sigaret"

UpdateElektronische sigaretten kunnen in bepaalde omstandigheden 5 tot 15 keer kankerverwekkender zijn dan gewone sigaretten. Dat meldt de VRT. Hete Belgisch Centrum voor Evidence-Based Medicine noemt de studie echter "een storm in een glas water".

  1. UITGETEST. Redactrice Marie lamineert haar wenkbrauwen: “Ze ogen voller en gezonder en mijn gezicht lijkt lichtjes gelift”

    UITGETEST. Redactrice Marie lamineert haar wenkbrau­wen: “Ze ogen voller en gezonder en mijn gezicht lijkt lichtjes gelift”

    Wenkbrauwlaminatie is in opmars. Het is de favoriete schoonheidsbehandeling van modellen en influencers omdat het een bepaalde je-ne-sais-quoi geeft, zonder dat het duidelijk zichtbaar is wat je precies aan je gezicht hebt gedaan. In een schoonheidssalon betaal je er tussen de 30 en 60 euro voor, maar volgens YouTubers kan je het makkelijk zelf thuis doen. Redactrice Marie test het uit. “Met de set die mij 16,95 euro kostte, kan ik mijn wenkies (en die van mijn huisgenoot) minstens tien keer lamineren.”