Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Dit is wanneer je je lichtste en zwaarste maaltijd van de dag moet eten als je probeert af te vallen

Fransen hebben de gewoonte tijdens de lunch hun zwaarste maaltijd van de dag te verorberen. En als je het ons vraagt, zien die Françaises er (verdomd!) goed uit. Dus vroegen wij ons af: verlies je makkelijker gewicht als je je maaltijden op het juiste moment nuttigt? Dit is wat we vonden.

2 reacties

 • Katrien Dewit

  3 jaar geleden
  Inderdaad, Jurgen, een stevig ontbijt en dan voor de rest alleen maar eten als je honger krijgt. En dan ook meteen stoppen als je honger over is.( en dat is heel snel)
 • Mario De Jaegher

  3 jaar geleden
  Ik doe dat al mijn ganse leven.Altijd ontbijten en voor de rest van de dag eten als ik honger heb en niet omdat het tijd is om te eten.En nooit grote hoeveelheden in één keer. En ik mag idd alles eten wat ik wil zonder bij te komen zelfs s'avonds en s'nachts. Ik heb al 20 jaar dezelfde kleding maten. Zo simpel kan het zijn.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.