Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Dit is het geheim om je jonger te voelen

Uit onderzoek blijkt dat wie zich jonger voelt misschien wel langer leeft. Nu werd er ook research gedaan naar hoe je die jonge instelling juist kan bekomen. 

1 reactie

 • Rosa Vrijsen

  4 jaar geleden
  met knoflook ga ik zelfs niet binnen!
 1. Een lichter borstimplantaat, een interne bh en veel eigen vet: dit is de plastische chirurgie van de toekomst
  PREMIUM

  Een lichter borstim­plan­taat, een interne bh en veel eigen vet: dit is de plastische chirurgie van de toekomst

  Mooiere borsten, een Braziliaans achterwerk of slankere taille: daarvoor staan almaar meer nieuwe technieken en materialen ter beschikking. Om die te ontdekken verzamelden plastisch chirurgen van over de hele wereld in Brussel op een conferentie* over esthetische chirurgie van borst- en lichaamcontouren. We waren erbij, keken ernaar én vroegen gastheer prof. Moustapha Hamdi, specialist reconstructieve en esthetische borstchirurgie van het UZ Brussel, het hemd van het lijf over alle nieuwigheden.
 2. “Ik negeerde elk signaal van mijn lijf.” Laura (27) vertelt hoe anorexia haar langzaamaan te pakken kreeg
  PREMIUM

  “Ik negeerde elk signaal van mijn lijf.” Laura (27) vertelt hoe anorexia haar langzaam­aan te pakken kreeg

  “De doodsteek kwam er toen ik startte met intermittent fasting. Het was de ene aanval op mijn lijf na de andere.” Laura Vermeire (27) begint vier jaar geleden intensief te sporten en extreem gezond te eten. Ze ontwikkelt anorexia nervosa, een ziekte die al het plezier uit haar leven zuigt. Vandaag, op Wereld Eetstoornis Actiedag, vertelt ze hoe het langzaamaan fout ging. Klinisch psycholoog An Vandeputte legt uit hoe anorexia nervosa niet altijd ontstaat vanuit een verlangen om slank te zijn.