Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Diëtiste Sanna Mouha ontkracht misverstanden over voeding: “Aardappelen zijn niet zulke dikmakers als vaak beweerd wordt”

Aardappelen, melk, en koffie worden meer dan eens afgedaan als ongezond. En toch zijn ze – met mate – goed voor je lijf en leden. Voedingsdeskundige Sanne Mouha legt uit. “Het is een ­fabeltje dat je maximaal twee eieren per week mag eten.”

5 reacties

 • Edgard Leysen

  2 jaar geleden
  2 eieren per week... Zelfs een kieke eet er meer.
 • Albert Achten

  2 jaar geleden
  Ik eet naar wat ik Verlang te eten ik eet 6 eieren per week als ik goesting heb op een stuk chocolate eet ik dat heb ik eens goesting op een zakje chips eet ik dat ik drink 6 a 8 kopjes koffie per dag ik voel me goed dat is pas leven.
 • John Rogers

  2 jaar geleden
  eet gewoon alles met mate overdaad schaad probeer toch meer groenten en fruit te eten en drink veel water en beweeg meer en alles komt goed.
 • PIETER ROGIERS

  2 jaar geleden
  @paul: t wordt inderdaad erg tegenwoordig, voeding is voor sommigen bijna een religie aan het worden! Te veel tijd zeker?
 • paul van gele

  2 jaar geleden
  Ik eet al meer dan 30 jaar alle dagen 2 hard gekookte eieren en heb nog nooit problemen onder vonden ook niet bij bloed onderzoek en vertel het nadien soms.