‘Sound bath’-meditatie is trending: het is een vorm van geluidstherapie die je meeneemt op een geleide meditatie.
Volledig scherm
‘Sound bath’-meditatie is trending: het is een vorm van geluidstherapie die je meeneemt op een geleide meditatie. © Getty Images

Deze winter is niet een warm bad, maar een ‘sound bath’ de hipste remedie tegen stress

Zijn vijf glitterende bathbombs niet genoeg om de stress uit je lijf te bruisen? Dan is een ‘sound bath’ misschien iets voor jou. Voor deze relaxatiemethode kruip je niet in een warm bad, maar drijf je de stress uit je lijf met een warm dekentje van geluid.  

0 reacties

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. “In ons land loopt bijna iedereen in de winter risico op een vitamine D-tekort”: welk supplement is een goede keuze? 20 soorten vergeleken
  PREMIUM

  “In ons land loopt bijna iedereen in de winter risico op een vitamine D-te­kort”: welk supplement is een goede keuze? 20 soorten vergeleken

  Door een gebrek aan zonlicht hebben zeven op de tien vrouwen en negen op de tien mannen tijdens de herfst en winter een verhoogd risico op een vitamine D-tekort. Moeten we dan allemaal massaal vitaminesupplementen slikken? En waarom is vitamine D zo belangrijk? Voor wie graag een supplement wil nemen, namen we ook twintig merken uit diverse winkels onder de loep.
 3. Zen of onzin? Gisele Bündchen deelt haar ultieme tip tegen stress en onze redactrice test ’m uit

  Zen of onzin? Gisele Bündchen deelt haar ultieme tip tegen stress en onze redactrice test ’m uit

  Loop je er ook niet altijd even zen en zorgeloos bij? Heel menselijk. En best onaangenaam. Daar is Gisele Bündchen (40) zich van bewust. Daarom deelt het topmodel nu haar ultieme manier om te ontstressen én ze komt je er zelfs een handje bij helpen. De Braziliaanse creëerde immers een eigen geleide meditatiesessie voor haar favoriete meditatieapp. Benieuwd? Wij ook, dus testten we het uit.
 4. Wat kun je doen om de griep te voorkomen of behandelen? “Het influenzavirus kan tot wel 24 uur buiten ons lichaam overleven”
  PREMIUM
  8

  Wat kun je doen om de griep te voorkomen of behandelen? “Het influenza­vi­rus kan tot wel 24 uur buiten ons lichaam overleven”

  Eerder dit jaar moesten ziekenhuizen al niet-dringende zorg uitstellen omdat het personeel getroffen wordt door griep, RSV en het coronavirus. En ook nu nog zitten heel wat mensen thuis met de griep. Maar wat veroorzaakt die ziekte? Hoe kan je een besmetting voorkomen? We vroegen het aan onze wetenschapsexpert Martijn Peters: “Ook als je niet meteen in de buurt komt van iemand met de griep, pas je de komende tijd toch beter op.”