Getty Images/Image Source
Volledig scherm
© Getty Images/Image Source

De sprong van de trampoline naar het ziekenhuis is rap gemaakt: expert legt uit hoe (on)veilig het is

Jump for joy, jump for joy! Door de coronacrisis lijken veel ouders te luisteren naar het advies van 2 Unlimited, want ze hebben massaal trampolines aangekocht. Puur jolijt voor de kinderen, maar hoe veilig is dat eigenlijk? Traumatoloog Stefaan Nijs van het UZ Leuven legt uit wat de risico’s zijn en waar ouders het best op letten. 

1 reactie

 • Philippe De Naeyer

  2 jaar geleden
  Een trampoline is vooral super gezond! Het is de beste manier om je lymfestelsel in beweging te zetten en je zo te ontdoen van alle toxines in ons milieu.
 1. Een hometrainer in huis halen? “Koop géén toestel dat je eigenlijk niet nodig hebt”: wij testen zeven modellen en halen er de beste uit
  PREMIUM

  Een hometrai­ner in huis halen? “Koop géén toestel dat je eigenlijk niet nodig hebt”: wij testen zeven modellen en halen er de beste uit

  Overtollige kilo’s, stramme spieren na (te) veel thuiswerk? Te koud buiten om nu al te fietsen? Dan is een hometrainer dé oplossing. Nikolas Van der Veken, general manager van FitnessKing in Dendermonde, geeft uitleg: “Ik raad aan om er drie keer in de week ruim een half uur op te rijden. En kies een model dat past bij wat je kan en wil.”
 2. ‘Footcare’ is de nieuwe skincare: beautyredactrice Sophie stelt een stappenplan op voor mooie, verzorgde voeten

  ‘Footcare’ is de nieuwe skincare: beautyre­dac­tri­ce Sophie stelt een stappen­plan op voor mooie, verzorgde voeten

  De gemiddelde badkamer puilt uit van gezichtscrèmes, serums, scrubs en gezichtsmaskers. Maar een voetverzorgingsproduct? Niks, nada, noppes. Enkel een volhardende speurneus vindt misschien een verloren gewaande puimsteen, maar daar blijft het bij. Wel, no more. Op sociale media als TikTok gaan allerlei video’s de ronde die ‘footcare’ aanprijzen. Oftewel: een aangepaste routine om je voeten te verzorgen.