Deze beer zit klaar voor de berenjacht.
Volledig scherm
Deze beer zit klaar voor de berenjacht. © Claudia Van den Houte

Daarom staan er hier en daar knuffelberen voor het raam

Wie goed rondkijkt tijdens zijn of haar coronawandeling, heeft het misschien al opgemerkt: her en der zitten knuffelberen aan het raam. Dat is het gevolg van een populaire oproep op de sociale media: plaats een knuffelbeer aan je raam, en ga met je kinderen op berenjacht. 

8 reacties

 • Willy De Vadder

  3 jaar geleden
  Ook in Brugge zijn beren te spotten ... hints ... Kalvariebergstraat, Komvest ... Kom ze maar zoeken en tellen ! Gelijktijdig een frisse neus halen is meegenomen. Doen ! Je kinderen zullen zich minder vervelen. Good luck with bearhunt.
 • Marianne van Arkel

  3 jaar geleden
  hardstikke goed. even een frisse neus halen met je huisgenoten/gezinsleden mag gewoon en is juist gezond om even te doen werd gezegt. blijf zoveel je kan voor de rest binnen is de regel en hou 1.5 meter afstand van andere mensen. je kan best even met je kinderen een rondje lopen of door het bos even alle opgepotte energie eruit laten zolang je maar bij een ander uit de buurt blijft!!
 • Marianne van Arkel

  3 jaar geleden
  ik gooi er ook een paar voor het raam hier in valthermond. leuk hoor!
 • Hanne Koek

  3 jaar geleden
  Je mag toch eens per dag een blokje om wandelen ? Het is niet dat deze actie wordt gedaan met groepen van 20 he. Ik vind een wandeling eens per dag wel een essentiële zaak zolang je maar de regels respecteerd die nu van de orde zijn. Heel leuk initiatief om toch de dagelijkste wandeling eens te verfraaien.
 • Koen meurer

  3 jaar geleden
  Heel leuk initiatief maar het moment komt heel ongelegen. Blijkbaar zijn er nog steeds individuen die de gezondheid van anderen op het spel zetten door doelloos op straat te komen.