Frances Lefebure toont haar cellulitis voor de camera in 'Make Belgium Great Again'.
Volledig scherm
PREMIUM
Frances Lefebure toont haar cellulitis voor de camera in 'Make Belgium Great Again'. © VTM

Cellulite: wat is het juist en waarom schamen sommige vrouwen zich ervoor?

Fit“Ik hoop dat er hierna één iemand zegt: ‘Ah, Frances heeft dat ook en die loopt ook zo rond in de zomer. Nu ga ik dat ook doen.” Frances Lefebure toonde zondagavond in ‘Make Belgium Great Again’ hoe ook zij cellulite op haar billen heeft. Haar statement om schoonheidsidealen aan te vechten en onzekerheden te omarmen. Maar cellulite, wat is dat nu eigenlijk? En waarom schamen we ons daar voor?

2 reacties

 • wesley netnem

  2 jaar geleden
  Frances Lefebure is een sexy vrouw .... en heel normaal .
 • Martien Smekens

  2 jaar geleden
  De max. Topwijf die "Frances Cellulite".
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. VIDEO. Frances Lefebure toont haar cellulitis: “Ik hoop dat er nu iemand denkt: ‘Ik ga dat ook doen’”
  Play
  TV

  VIDEO. Frances Lefebure toont haar cellulitis: “Ik hoop dat er nu iemand denkt: ‘Ik ga dat ook doen’”

  In ‘Make Belgium Great Again’ geeft Frances Lefebure zich helemaal bloot. Deze week deed ze dat ook bijna letterlijk. Ze poseerde in ondergoed om haar cellulitis aan de wereld te tonen. In de hoop om anderen zo te inspireren. Ook andere bekende koppen, waaronder Jitske Van de Veire, vechten het schoonheidsideaal aan. “Ik kan mij voorstellen dat dit fijn is voor iemand van zestien die echt over alles twijfelt”, klinkt het.