Aangeboden door Eucerin
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Eucerin
Volledig scherm
© Eucerin


Een gehydrateerde, verzachte, subtiel geparfumeerde huid dankzij een effectieve winterroutine

EucerinDaar is de winter, daar is … de droge huid. Nu de temperatuur flirt met het vriespunt, vertoont onze opperhuid sneller tekenen van uitdroging, een trekkerig gevoel en roodheid. Ongeparfumeerde verzorgingsproducten zijn dan zeer geschikt, maar zonder geurtje zijn die niet altijd aangenaam. Daarom ontwikkelden de Laboratoires Dermatologiques Eucerin voor bepaalde producten uit het UreaRepair PLUS-gamma een rustgevend parfum. Ze werken effectief op droge plekjes en laten tegelijkertijd een delicaat parfum achterop je huid.

 1. 1 op de 5 mensen krijgt vroeg of laat dementie. Deze 10 zaken moet je wel of juist niét doen om je risico te beperken
  PREMIUM

  1 op de 5 mensen krijgt vroeg of laat dementie. Deze 10 zaken moet je wel of juist niét doen om je risico te beperken

  De cijfers zijn confronterend: in België leven op dit moment meer dan 200.000 mensen met een vorm van dementie. Ook acteur Bruce Willis zou lijden aan de ziekte. Is die diagnose onvermijdelijk? Of blijven we allemaal helder van geest door kruiswoordpuzzels te maken? Het antwoord is natuurlijk genuanceerd, maar er zijn wel degelijk factoren waar je zelf de hand in hebt, zeggen wetenschappers van over heel de wereld. “Of je nu 18 bent of 99, wat je vandaag doet beïnvloedt de gezondheid van je hersenen op lange termijn.”
 2. Waar is een stoelgangtransplantatie goed voor? Artsen geven advies: “Probeer het zeker niet zélf te doen”
  PREMIUM

  Waar is een stoelgang­trans­plan­ta­tie goed voor? Artsen geven advies: “Probeer het zeker niet zélf te doen”

  Er zijn steeds meer aanwijzingen dat tal van aandoeningen beïnvloed worden door de samenstelling van onze darmflora. Stoelgangtransplantatie – waarbij uitwerpselen van een gezonde donor naar de darmen van een zieke ontvanger worden getransplanteerd – lijkt daardoor niet langer van de pot gerukt als behandelmethode voor allerlei kwalen. Professor maag- en darmziekten Danny De Looze en biomedisch onderzoeker Hannelore Hamerlinck leggen uit hoe het werkt. Wat mag je verwachten van de behandeling en wat mag je zeker niet doen?
 1. “Als je afweersysteem verzwakt is ben je gevoeliger voor wratten”: dermatoloog legt uit waar de bultjes vandaan komen en hoe je ze bestrijdt
  PREMIUM

  “Als je afweersys­teem verzwakt is ben je gevoeliger voor wratten”: dermato­loog legt uit waar de bultjes vandaan komen en hoe je ze bestrijdt

  We hebben haast allemaal al eens last gehad van wratten. Vlamingen googelen de term maar liefst 6.500 keer per maand. Waar komen deze ongenodigde gasten vandaan? En hoe ga je ze te lijf? Samen met dermatoloog Reinhart Speeckaert (UZ Gent) nemen we deze vervelende kwaal onder de loep. “Heb je een wrat aangeraakt, was dan goed je handen.”
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.