Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Bezint eer ge zont: de beste zonnecrèmes voor een onbezorgde zomer

We hebben al genoeg aan ons hoofd, laat die keuzestress in de zoektocht naar een geschikte zonnecrème niet nog een zorg extra zijn. In eigen tuin, in het park of – voor the lucky ones – aan de kust: met deze crème de la zonnecrème verloopt het zomeren gegarandeerd gesmeerd.

3 reacties

 • Cem Kilic

  1 jaar geleden
  Klopt! Maar die van Kruidvat bevat geen natuurlijke bescherming zoals zink- of titanium oxide. Die van Nivea bevatten dat wél. Ondanks het feit dat de marketing niet focust op 'natuurlijke producten zijn ze dat wel. Ik raad ook iedereen aan die dit artikel gelezen heeft meer informatie op te zoeken omtrent zonnebrandcrème. Dit artikel zet mensen op de verkeerde been, dus staar je er niet blind naar.
 • Filip HANTSON

  1 jaar geleden
  Het is al meerdere, meerdere, meerder malen aangetoond en wetenschappelijk bewezen, de duurdere "kwaliteits"merken zijn niet beter dan deze die in winkelfilialen worden verkocht. Kruidvat, Lidl en ALDI scoren telkens beter qua doeltreffendheid, kwaliteit, huidtolerantie, prijs. Zelfs, de claims van de merkproducten blijken doorgaans valselijk en deze producten geven meer allergische reacties door chemische filters en andere.
 • peter maas

  1 jaar geleden
  Raar,die van het merk Kruidvat zelf komt al jaren er als heel goed ook uit!
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. BV’s gaan naakt op cover van Story: “Vrienden zeiden: doe dit toch niet”
  Play
  Showbits

  BV’s gaan naakt op cover van Story: “Vrienden zeiden: doe dit toch niet”

  Ligt er vandaag een nieuw blootblad in de krantenwinkel? Zo lijkt het wel, maar het is Story dat uitpakt met drie poedelnaakte BV’s op de cover. Niemand minder dan Kristof Goffin (Dertigers), zangeres Loredana (2Fabiola) en ex-miss en kersverse mama Joke Van de Velde gaan uit de kleren. Aanleiding is het VTM-programma ‘Ze zeggen dat’ waarin Dina Tersago en Andy Peelman onderzoek voeren naar de nieuwe preutsheid in Vlaanderen. Dina gaat voor het programma ook naakt. Ook nu krijgen de BV’s veel reacties, vertellen ze aan Desna en Jarne. “Doe dat toch niet, raadden familie en vrienden mij aan”, vertelt Kristof Goffin in een nieuwe ‘Showbits’.