Volledig scherm
PREMIUM
© Suzan Hijink

Bedwantsen duiken steeds meer op: als er eentje in je koffer glipt, heb je een groot probleem

TrouwWe reizen veel en ver, en nemen daarbij bedwantsen mee in koffers, kleren en zelfs laptops. Het is tijd dat we ons bewust worden van deze ongewenste logé. Hoe blijf je een plaag voor? En hoe kom je weer van ze af?

6 reacties

 • Anoniem

  3 jaar geleden
  Daarom ga ik dus niet op hotel. Net een huis gekocht in Spanje. Die zijn hier bijna allemaal volledig gemeubileerd. Eerste werk : matrassen buiten
 • aaron aerts

  3 jaar geleden
  Ik had een huurster die opeens kloeg van bedwantsen. Out of nowhere. Blijkbaar is dat niet zo zeldzaam als je zou denken. Verdelging is wel duur, maar anders blijf je ermee zitten.
 • Tina Colpaert

  3 jaar geleden
  Die beestjes zijn niet te zien met blote oog al eens in thailand en dominicaanse gehad enige wat helpt is ander matras vragen of plastic op leggen daar kunnen ze niet door!
 • Serge Surmont

  3 jaar geleden
  Jeetje toch, ik reís de hele wereld rond en ben nu al bijna een jaar in Afrika, maar controleren jullie je bed niet voor je erin stapt??? Straks vind je een schorpioen in je bed... Wat ga je dan zeggen bij een verwonderd... Ik wist het niet??? Nee jongen, blijf beter thuis.
 • Yentl Somers

  3 jaar geleden
  Heb ik is ne keer meegemaakt in Spanje , men hele lichaam onder de bollekes maar dat ferm jeuken Da heb ik dan toch gemist, viel best mee na 2 dagen is Da al weer verdwenen
 1. 12 gendergerelateerde termen die je moet kennen

  12 gendergere­la­teer­de termen die je moet kennen

  Anno 2021 weten we maar al te goed dat gender een spectrum is. Hoe iemand zich voelt, valt niet per se zwart-wit te definiëren als man of vrouw. En zelfs als jij je helemaal oké voelt met je geboortegeslacht, is het belangrijk om de juiste gendergerelateerde woorden en hun betekenis te kennen. Dit zijn de 12 belangrijkste termen rond gender en alles wat ermee te maken heeft. “Welke term gebruikt wordt, heeft niet zozeer met definities te maken, als wel met hoe mensen zichzelf identificeren en voelen", vertelt Elisa Schanzer, een van de woordvoerders van Çavaria, de Vlaamse belangenverdediger van LGBTI-personen en koepel van LGBTI-organisaties.
 2. Experts waarschuwen voor groene thee: “Bij iets hogere doseringen ontstaan nadelige effecten die niemand wil”
  PREMIUM
  8

  Experts waarschu­wen voor groene thee: “Bij iets hogere doseringen ontstaan nadelige effecten die niemand wil”

  Wie zoals zangeres Adele zweert bij de gezondheidsvoordelen van groene thee, lijkt er weer een argument bij te krijgen door recent onderzoek bij kinderen met het downsyndroom. Toch is het een erg slecht idee om je verbruik van groene thee op te schroeven, waarschuwen toxicoloog Jan Tytgat en dokter Marleen Finoulst van Gezondheid en Wetenschap. “Je kan er zelfs leverschade van oplopen.” Hoeveel kopjes mag je ervan drinken? Welke gezondheidsclaims zijn waar en welke mogen rechtstreeks de vuilbak in?
 1. "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'
  Play
  Blijven Slapen

  "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'

 2. Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen
  Play

  Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen