Beautyredactrices probeert verschillende zonnecrèmes uit, zodat jij het alvast niet hoeft te doen.
Volledig scherm
PREMIUM
Beautyredactrices probeert verschillende zonnecrèmes uit, zodat jij het alvast niet hoeft te doen. © NINA

Beautyredactrice Sophie vergelijkt dure en goedkope zonnecrèmes: “De glans is zo fel dat het lijkt alsof ik een sprintje heb getrokken”

Elke maand gaat beautyredactrice Sophie op zoek naar het beste product in zijn categorie. Vandaag, bij de eerste zomerzon, test ze zonnecrème. “Geen product dat mij en mijn bleke vel zo na aan het hart ligt als de vertrouwde bus SPF. Je snapt: ik heb er veel getest, en weet precies welke je heelhuids door de zomermaanden loodsen. En nee, die hoeven niet altijd veel te kosten.” Van een bus van 40 euro tot eentje van 14,99 euro: welke scoort de beste punten?

  1. Tennisster Naomi Osaka lanceert lijn met zonnecrème speciaal voor gekleurde huiden

    Tennisster Naomi Osaka lanceert lijn met zonnecrème speciaal voor gekleurde huiden

    Wie mooi oud wil worden, weet dat dagelijks zonnecrème smeren een must is. Maar de juiste zonnebescherming vinden, kan een uitdaging zijn. Al helemaal als je een gekleurde huid hebt, want producten met SPF hebben de neiging een witte waas achter te laten op je gezicht. Tennisster Naomi Osaka gaat daarom een lijn uitbrengen met bescherming speciaal voor huiden met een hoog melanine-gehalte. Haar missie? Ervoor zorgen dat iedereen zonnecrème draagt, ongeacht de huidskleur.
  2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!