Beautyredactrice Sophie (31) heeft nu een mooiere huid dan toen ze 20 was.
Volledig scherm
PREMIUM
Beautyredactrice Sophie (31) heeft nu een mooiere huid dan toen ze 20 was. © rv

Beautyredactrice Sophie (31) heeft nu een mooiere huid dan toen ze 20 was. “En dat heeft alles te maken met de juiste reinigingsroutine”

“Een goed begin is het halve werk.” Als NINA’s beautyredactrice Sophie (31) één ding van vaderlief geleerd heeft, is het dat. Al had hij nooit gedacht dat Sophie zijn ouderlijke wijsheid vooral in de badkamer zou toepassen. Dankzij vaders wijsheid ziet Sophies huid er nu beter uit dan toen ze twintig was. “Door je huid te reinigen, voorkom je een doffe teint, puistjes en huidveroudering.” Samen met Jetske Ultee, experte in cosmetische dermatologie, doet Sophie uit de doeken hoe en met welke producten je je huid schoon, en zo ook stralend gezond houdt.

 1. UITGETEST. Onze redactie test dure en goedkope gezichtscrèmes. “40 euro zou ik er niet voor betalen”
  PREMIUM

  UITGETEST. Onze redactie test dure en goedkope gezichts­crè­mes. “40 euro zou ik er niet voor betalen”

  Huidverzorgingsproducten kosten vaak een flinke kluit. Maar is duur altijd beter? Of laten we ons (ver)leiden door mooie marketing en luxueuze verpakkingen, en bevatten de goedkope potjes even goede ingrediënten? Onze redactie nam de proef op de som en ging blind aan het smeren. “Na enkele dagen zijn mijn roodheid en droge plekjes al verdwenen!” Beautyredactrice Sophie overloopt ook nog welke producten het investeren waard zijn, en op welke spullen je kunt besparen. “Dit product vind je met een even goede kwaliteit in de supermarkt.”
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.