rv
Volledig scherm
© rv

Altijd weinig energie? Zo laadt Veerle Dobbelaere haar batterijen op. “Zoek je grote energielekken”

Plof je elke avond in de zetel zonder een greintje goesting om er ooit nog uit te komen? Tijd om na te gaan of je niet te veel ‘energielekken’ in je leven hebt. Actrice en life- en mental coach Veerle Dobbelaere (53) heeft die van haar al zo goed als geëlimineerd. Voor NINA's feelgood-maand leert ze je morgen, dinsdag 25 mei, tijdens een Instagram Live hoe je hetzelfde doet. 

 1. Slechte slaper? Veerle Dobbelaere deelt de oplossingen die zij ook toepast: “Ik lag uren te waken”

  Slechte slaper? Veerle Dobbelaere deelt de oplossin­gen die zij ook toepast: “Ik lag uren te waken”

  “Een betere nachtrust begint overdag al.” Actrice en life- en mental coach Veerle Dobbelaere is van nature een slechte slaper. Dus ging ze op zoek naar oplossingen. Ze ontdekte dat beter leren slapen ook beter leren ademen is, en dat je een goede nacht creëert vanaf de ochtend. Morgen, dinsdag 10 mei, deelt ze voor NINA’s Feel Good-maand al haar tips tijdens een Instagram Live om 19 uur.
 2. UITGETEST. Redactrice Marie lamineert haar wenkbrauwen: “Ze ogen voller en gezonder en mijn gezicht lijkt lichtjes gelift”

  UITGETEST. Redactrice Marie lamineert haar wenkbrau­wen: “Ze ogen voller en gezonder en mijn gezicht lijkt lichtjes gelift”

  Wenkbrauwlaminatie is in opmars. Het is de favoriete schoonheidsbehandeling van modellen en influencers omdat het een bepaalde je-ne-sais-quoi geeft, zonder dat het duidelijk zichtbaar is wat je precies aan je gezicht hebt gedaan. In een schoonheidssalon betaal je er tussen de 30 en 60 euro voor, maar volgens YouTubers kan je het makkelijk zelf thuis doen. Redactrice Marie test het uit. “Met de set die mij 16,95 euro kostte, kan ik mijn wenkies (en die van mijn huisgenoot) minstens tien keer lamineren.”
 3. De sleutel tot een beter humeur volgens Veerle Dobbelaere : “Ik had vroeger een pittig ochtendhumeur”

  De sleutel tot een beter humeur volgens Veerle Dobbelaere : “Ik had vroeger een pittig ochtendhu­meur”

  Maandaghumeur. Ochtendhumeur. Coronahumeur. Ze klinken niet allemaal even echt, maar zo voelen ze wel. Want ja, we vallen allemaal weleens ten prooi aan een slecht humeur. Genoeg daarvan, vindt Veerle Dobbelaere (53). De actrice en life- en mental coach gelooft heilig dat we zélf ons humeur in handen kunnen nemen. Morgen, dinsdag 18 mei, vertelt ze tijdens een Instagram Live hoe je dat doet. “Geef de controle over je geluksgevoel niet af.”