Een vijf maanden oude baby met microcefalie in Recife. De aangeboren afwijking wordt in verband gebracht met het zikavirus.
Volledig scherm
Een vijf maanden oude baby met microcefalie in Recife. De aangeboren afwijking wordt in verband gebracht met het zikavirus.

Al meer dan 4.000 misvormde baby's door zikavirus in Brazilië

BraziliëHet aantal baby's in Brazilië waarbij een misvorming van de schedel is geconstateerd, bedraagt al meer dan 4.000. De autoriteiten leggen een verband met het zikavirus. Dat meldt de Braziliaanse krant O Globo op basis van gegevens van het ministerie van Volksgezondheid.

 1. Naalden in de nek voor strakkere kaaklijn? Eva Mendes post foto van wel erg speciale schoonheidsbehandeling

  Naalden in de nek voor strakkere kaaklijn? Eva Mendes post foto van wel erg speciale schoon­heids­be­han­de­ling

  Eva Mendes vermijdt rode lopers en geeft zelden iets van haar privéleven prijs, maar onlangs gaf de 47-jarige actrice ons een kijkje in haar schoonheidsritueel. Mendes deelde een foto van zichzelf op Instagram waarin ze ‘gemarteld’ wordt door zeven naalden in haar nek. Auwtch? “Ik heb een lage pijngrens, maar deze behandeling doet verrassend genoeg geen pijn”, zegt de echtgenote van Ryan Gosling.
 2. Topkinesist Lieven Maesschalck toont de beste oefeningen voor kracht, lenigheid en fitheid in de stad
  PREMIUM

  Topkine­sist Lieven Maesschal­ck toont de beste oefeningen voor kracht, lenigheid en fitheid in de stad

  Doordat de fitnesszalen al een tijdje gesloten zijn, zoeken veel Vlamingen hun toevluchtsoord in het bos om voldoende in beweging te blijven. Toch kan je net zo goed in openlucht sporten in de stad. “Trappen, banken, pleintjes of fit-o-meters: als je een beetje uitkijkt, vind je in de stad een hele fitnesszaal, gratis en voor niets,” zegt sportkinesist Lieven Maesschalck. Hij toont verschillende oefeningen om fitter, leniger én sterker te worden.
 3. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"