Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Aanbrengen op je haarborstel of eerst smeren met vaseline: dankzij deze 15 tips blijft de geur van je favoriete parfum langer hangen

Als jij iemand bent die het huis niet verlaat zonder een lekker luchtje op, dan zal je deze tips graag lezen. Want hoeveel parfum je ook sprayt, doorgaans verdwijnt de geur na een uur of twee. Deze vijftien tips zorgen ervoor dat je meer uit je parfum haalt, en langer lekker ruikt.

  1. PFAS gevonden in populair menstruatieondergoed. Hoe bezorgd moeten we zijn? Expert geeft uitleg

    PFAS gevonden in populair menstrua­tie­on­der­goed. Hoe bezorgd moeten we zijn? Expert geeft uitleg

    Uit onderzoek blijkt dat menstruatieondergoed van het bekende merk Thinx een hoge hoeveelheid van de chemische stof PFAS bevat. Ook in merken Saalt, Knix, Sustain en Ruby Love werd de stof aangetroffen. Het is niet uitgesloten dat dat op lange termijn negatieve gevolgen kan hebben voor de gezondheid van wie zulk ondergoed draagt. “Voorzichtigheid is altijd belangrijk bij dit soort stoffen”, zegt wetenschapsexpert Martijn Peters.
  2. “Gebruik zeker geen vaseline.” 8 betere middeltjes tegen 'chub rub' of pijnlijke schuurwondjes tussen je dijen

    “Gebruik zeker geen vaseline.” 8 betere middeltjes tegen 'chub rub' of pijnlijke schuurwond­jes tussen je dijen

    Elke zomer opnieuw is het een veelvoorkomend probleem bij wie jurkjes of rokjes draagt: ‘chub rub’, of schaafwonden aan de binnenkant van je dijen. Dermatoloog Thomas Maselis verklaart het pijnlijke fenomeen, en we lijsten de nieuwste en populairste middeltjes en trucjes op de markt op om je te verlossen van die brandende billen. “Als ik de ingrediënten zie, zal dit product zeker werken.”