Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

5 sporten waar je niet voor naar de overvolle fitness moet

Een nieuw jaar, een nieuwe jij. Maar dat jij lang niet de enige bent die er zo over denkt, blijkt nog maar eens wanneer je een doorsnee fitness binnenstapt. Waar je vroeger à volonté van toestel kon wisselen, moet je nu bijna strootjes trekken om een plekje op de loopband te kunnen scoren. Wil je graag aan je conditie werken maar wacht je liever tot de hele sportmanie weer wat is gaan liggen? Deze work-outs doe je in tussentijd gewoon op jezelf.

2 reacties

  • Peter Buyck

    5 jaar geleden
    De huidige generatie fitnessclubs zijn gewoon geldkloppers. Ze verleiden je met goedkope tarieven met een basiskwaliteit (Het Aldi-principe). Ja sommige zijn zelfs zo gierig dat de kuisvrouw van Nederland naar Kortrijk moet komen. Een overvolle fitness is niet leuk, het is stresserend. Inventief en creatief wachten? Een routine veranderen en een onderdeel vergeten of uitstellen omdat nét die ene op jouw laaste toestel zit alsof het een barkruk is...
  • Koenraad Verstraeten

    5 jaar geleden
    Wat is er mis met een 'overvolle fitness'? Wees inventief en creatief en doe even een andere oefening tot je toestel vrij is of vraag even beleefd of je "even tussen mag". Ook jij betaald lidgeld, hé! En trouwens die 'overvolle' fitness is erg relatief, hoor. Niks mis mee om thuis even wat te doen maar het betere en echte werk kan toch enkel maar in een goed uitgeruste fitness met zowel halters en dumbells als toestellen. En zo zijn er tegenwoordig overal genoeg, nietwaar?!