Diëtiste Sanne Mouha in de supermarkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Diëtiste Sanne Mouha in de supermarkt. © Steven Richardson

21 dagen gezond: zo doe je slim boodschappen en weersta je aan de verleidingen van de supermarkt

21 dagen lang geeft diëtiste Sanne Mouha een tip om van een gezonde levensstijl een gewoonte te maken. Vandaag dag 20: slim inkopen doen en niet bezwijken voor de kleurrijke rayons van de koeken- en snoepafdeling vereist een goede planning. Sanne gidst je door een slim supermarktparcours.

2 reacties

 • Noël Dierickx

  7 maanden geleden
  Nogal gemakkelijk gezegd: Lees de etiketten. Je moet ze onder een microscoop leggen om de ingrediëntenlijst te kunnen lezen. Zelf het ik altijd een vergrootglas bij, maar bij de meeste producten lukt ook dat niet om te kunnen lezen. 
 • Lydia Bosman

  2 jaar geleden
  Persoonlijk let ik al op mijn voeding, maar ik vind dat wanneer alles met mate hebt niks moet ontzeggen, je leeft maar een keer
 1. Venus Williams prijst magnesium en lavendel aan om beter te slapen, werkt dat echt? Slaapexpert: “Het zijn geen mirakeloplossingen”

  Venus Williams prijst magnesium en lavendel aan om beter te slapen, werkt dat echt? Slaapex­pert: “Het zijn geen mirakelop­los­sin­gen”

  Venus Williams (40) wil mensen helpen om beter te slapen. Ze heeft geïnvesteerd in het wellnessbedrijf Asutra, dat producten met magnesium en lavendel verkoopt voor een betere nachtrust. De tennisster is er heilig van overtuigd dat deze hulpmiddeltjes werken. Klopt dat? Of doe je er meer kwaad dan goed mee? Slaapexpert Annelies Smolders geeft tekst en uitleg.