Met de tips van diëtiste Sanne Mouha is gezond eten niet duur.
Volledig scherm
PREMIUM
Met de tips van diëtiste Sanne Mouha is gezond eten niet duur. © Carline Vandercruyssen

21 dagen gezond: diëtiste Sanne toont aan waarom gezond eten niet duur hoeft te zijn

21 dagen lang geeft diëtiste Sanne Mouha advies om van een gezonde levensstijl een gewoonte te maken. Vandaag dag 1: gezond eten lijkt duur, maar is het dat ook? Hoe moet je naar het etiket kijken en welke extra’s betaal je voor light? En waar kan je best je voeding kopen? Zo houd je dat kassaticket binnen de perken.

10 reacties

 • Hugo Bavré

  3 jaar geleden
  Gezond eten kan je maar als het eten gezond gekweekt is. Dat weet je maar wanneer je het zelf gekweekt hebt met natuurlijke middelen.
 • Mario Roman

  3 jaar geleden
  Ik heb eens een zware dieet gedaan met een diëtiste, Ik ben van 145 kg in anderhalf jaar naar 95 kg gegaan. Resultaat, ik heb een heel zware depressie gedaan waardoor ik 10 maanden niet ben kunnen gaan werken. De diëtiste zei niks meer als ik het haar vertelde. Dus geef mij maar een paar kilootjes meer, maar ik voel me wel goed in mijn vel
 • Rayan El Arami

  3 jaar geleden
  Het kan aan mij liggen maar ik vindt al die mensen die natuurvoeding en gezond eten er juist ongezond en ouder dan ze werkelijk zijn, uitzien.
 • Jan Marens

  3 jaar geleden
  Albert Hessens, dat noemen ze hongerstaking. Wordt je zeer zwak, ongelukkig van en erna komt het terug dubbel aan eens je eruit bent.
 • Nadine Van Oost

  3 jaar geleden
  Gezond eten?! Wat een gezever hele godse dagen. Ik eet waar ik zin in heb, sport en beweeg, voel me goed in mijn vel en ben zelden of nooit ziek! En... intussen al 52 jaar.