Hannah Gutierrez-Reed
Volledig scherm
Hannah Gutierrez-Reed © AFP/PhotoNews

“Zonder DNA-info zullen er altijd vraagtekens blijven”: advocaat ‘Rust’-wapenverantwoordelijke tikt onderzoekers op de vingers

FILMNa het schietincident op de filmset van ‘Rust’ blijven er veel vraagtekens achter. Alec Baldwin (64) loste onverwacht een dodelijk schot richting Halyna Hutchins, een cameravrouw. Het onderzoek rond de zaak loopt nog volop, en daar mist de advocaat van de wapenverantwoordelijke belangrijke informatie. Er werd namelijk nooit een DNA- of vingerafdrukanalyse uitgevoerd.

3 reacties

 • willy zachel

  1 maand geleden
  De acteur repeteerde zo écht mogelijk een schiet scène ! Toch logisch dat hij verondersteld dat alle materiaal dat gebruikt word in orde is ! Als hij bijvoorbeeld op een paard springt verondersteld hij toch ook dat het zadel vastgemaakt is ! Als hij er afvalt en zijn nek breekt omdat het los hangt is dat toch de schuld van de verantwoordelijke voor paarden en zadels en moet men toch niet beweren dat hij eerst had moeten nakijken of de zadelriem wel vastgemaakt was !!
 • ERIKA VAN ERP

  1 maand geleden
  De enige reden dat men Baldwin roekeloosheid als acteur proberen aan te wrijven nadat hij als een acteuur op de set een trekker overgehaald heeft van een "cold gun" zoals duizenden voor hem gedaan hebbe, is dat hij "The Donald" verschillende malen te kakken heegt gezet met zijn imitaties op SNL .
 • Theo Dereu

  1 maand geleden
  De nalatigheid of roekeloosheid van Baldwin zijn geen fundamentele vragen in dit onderzoek ? Dat is best wel bizar.