Matthew Broderick, Tabitha Hodge Broderick, Sarah Jessica Parker en Loretta Elwell Broderick. (Photo by Kristina Bumphrey/Variety via Getty Images)
Volledig scherm
Matthew Broderick, Tabitha Hodge Broderick, Sarah Jessica Parker en Loretta Elwell Broderick. (Photo by Kristina Bumphrey/Variety via Getty Images) © Variety via Getty Images

Zeldzame foto van Sarah Jessica Parker met haar tweeling op de première van ‘Hocus Pocus 2'

Film‘Sex and the City’-legende Sarah Jessica Parker (57) is dinsdag op de première van ‘Hocus Pocus 2' verschenen aan de zijde van haar 13-jarige tweeling: Marion en Tabitha. Dat is heel uitzonderlijk, want de meisjes zijn nog maar zelden gezien. Ze leiden hun leven namelijk volledig uit de spotlights.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Will Smith speelt in eerste film sinds Oscars: “Ik begrijp het als niet iedereen er klaar voor is”
  Celebrities

  Will Smith speelt in eerste film sinds Os­car-incident: “Ik begrijp het als niet iedereen er klaar voor is”

  In december verschijnt ‘Emancipation’ in de zalen, met Will Smith (54) in de hoofdrol. Het is zijn eerste project sinds hij in maart van dit jaar Chris Rock (57) tijdens de Oscaruitreiking een klap in het gezicht verkocht. Aan journalist Kevin McCarthy bekent hij dat hij het begrijpt als mensen nog niet klaar zijn om hem weer aan het werk te zien. “Ik respecteer dat”, klinkt het