Zac Efron kruipt in de huid van Ted Bundy voor biografische film.
Volledig scherm
Zac Efron kruipt in de huid van Ted Bundy voor biografische film. © Instagram

Zac Efron kruipt in de huid van seriemoordenaar Ted Bundy (en de gelijkenis is akelig treffend)

FilmZac Efron kruipt binnenkort in de huid van seriemoordenaar Ted Bundy, één van de grootste verschrikkingen uit de Amerikaanse geschiedenis. Dat doet hij naar aanleiding van een biografische film, waarin hij de hoofdrol op zich neemt. Hoewel de castingkeuze in eerste instantie slecht werd ontvangen - Efron speelt toch alleen lieve, romantische types? - draait het publiek al bij na het zien van de eerste foto. 

0 reacties

 1. Zij hebben 20 miljoen, hij doet het op charme: is de strijd om de Oscar voor ‘Close’ nu al gestreden?
  PREMIUM
  Film

  Zij hebben 20 miljoen, hij doet het op charme: is de strijd om de Oscar voor ‘Close’ nu al gestreden?

  Twintig miljoen euro versus net geen miljoen. Onze Lukas Dhont (31) en zijn ‘Close’ moeten zondag opboksen tegen Duitse topfavoriet ‘All Quiet on the Western Front’ waar Netflix geschift veel geld tegenaan smijt. “Maar ons geheime wapen is Lukas zélf. Hoe hij al die Amerikanen te woord staat: daar zwichten ze voor”, zegt VAF-directeur Koen Van Bockstal. Hij gunt voor het eerst een blik in de financiën van ‘Close’ en legt uit waar die honderdduizenden euro’s exact aan besteed worden.
 2. Hij verkrachtte en wurgde 13 vrouwen, maar werd nooit vervolgd: het waargebeurde verhaal achter ‘Boston Strangler’
  PREMIUM
  Film
  2

  Hij verkracht­te en wurgde 13 vrouwen, maar werd nooit vervolgd: het waargebeur­de verhaal achter ‘Boston Strangler’

  Hij misbruikte 300 vrouwen en vermoordde er 13. De ‘Boston Strangler’ was een van de beruchtste seriemoordenaars van de jaren ‘60. Met man en macht werd er gezocht, maar pas in 2013 kon de zaak gesloten worden, toen een neefje van de dader naar voren stapte. Nochtands had Albert DeSalvo - de moordenaar in kwestie - al jaren eerder de moorden bekend. Hoe kan dat? En wie was Albert, die de bijnaam ‘The Green Man’ kreeg? “Ik zag hoe mijn vader de tanden van mijn moeder uitsloeg.”