Will Tura en Dominique Deruddere
Volledig scherm
Will Tura en Dominique Deruddere © Marco Mertens

'Will Tura, hoop doet leven' vanaf september in de zalen

FilmOp 12 september komt 'Will Tura, hoop doet leven' in de zalen. De film schetst een beeld van Will Tura (77) als onvermoeibare werker die langzaam maar zeker naar de top is geklommen. De 'keizer van het Vlaamse lied' is erg gesteld op zijn privacy, maar toont nu voor het eerst zijn parcours. Eén met vallen en opstaan. Jan Decleir is de vertelstem van de prent.

1 reactie

 • Vincent Salembier

  4 jaar geleden
  Hahaha!Wie gaat daar naar gaan kijken naar deze film?Moet zeker en vast een jong publiek aanspreken...
 1. Juridische strijd tussen Robert De Niro en ex-assistente blijft duren: “Ze gebruikte de kredietkaart van het bedrijf voor reisjes en een hondenoppas”
  Celebrities

  Juridische strijd tussen Robert De Niro en ex-assistente blijft duren: “Ze gebruikte de krediet­kaart van het bedrijf voor reisjes en een hondenop­pas”

  Er zijn nieuwe details bekendgemaakt over de juridische strijd tussen Robert De Niro (78) en zijn voormalige assistente Graham Chase Robinson (37). De twee spanden in 2019 kort na elkaar een rechtszaak tegen elkaar aan. Zij klaagt de acteur aan voor verbaal misbruik en seksisme, hij beweert dat de vrouw de kredietkaart van z’n bedrijf gebruikte voor persoonlijke uitgaven, “zoals Uber-ritjes, nieuwe gsm’s, dure reizen en een hondenoppas”.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.