Johnny Depp
Volledig scherm
PREMIUM
Johnny Depp © AFP

Wat zijn de filmplannen van Johnny Depp? “Van Robert Downey Jr. weet ook niemand meer dat hij in de gevangenis heeft gezeten”

FilmDe kogel is door de kerk: na lang beraad heeft de rechtbank beslist dat de Britse krant The Sun wel degelijk het recht had om Johnny Depp (57) een ‘vrouwenmepper’ te noemen. Dat heeft niet alleen negatieve gevolgen voor zijn persoonlijke reputatie, maar misschien ook wel voor zijn carrière. Gelukkig voor Johnny hebben we het laatste van hem - voorlopig - nog niet gezien. Er liggen al 5 films klaar waarin hij zeker nog de revue passeert, en ook de Vlaamse media zijn niet van plan om Depp van de buis te bannen. Maar wat met de ‘Pirates of the Carribean’-franchise?

 1. Azealia Banks ontkent dat ze haar dode kat kookte en opat: “Maar ik heb wel de schedel van een 6-jarig meisje in huis”
  Celebrities
  1

  Azealia Banks ontkent dat ze haar dode kat kookte en opat: “Maar ik heb wel de schedel van een 6-jarig meisje in huis”

  Rapper Azealia Banks (29) kwam de laatste dagen in opspraak omdat ze enkele verontrustende filmpjes deelde op haar sociale media. Zo besloot ze luidkeels lachend om haar dode kat Lucifer weer op te graven en zijn stoffelijk overschot te koken. Ze ontkent nu dat dat was om het dier op te eten. Haar eigen verhaal is echter niet minder verontrustend, gezien ze plots ook met een menselijke schedel op de proppen kwam.
 1. Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken
  Play
  Costa Belgica

  Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken

 2. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong