Een beeld uit 'Tom & Jerry'. Deze film verschijnt op hetzelfde moment in de bioscopen als op streamingplatform HBO Max.
Volledig scherm
Een beeld uit 'Tom & Jerry'. Deze film verschijnt op hetzelfde moment in de bioscopen als op streamingplatform HBO Max. © Photo News

Warner Bros. gaat elke nieuwe film in 2021 gratis streamen op HBO Max

FilmWarner Bros. gaat alle films die in 2021 uitkomen, op hetzelfde moment in de bioscoop vertonen als op HBO Max. Dat schrijven de Amerikaanse media. 

0 reacties

 1. INTERVIEW. Jodie Foster uit semi-pensioen voor nieuwe film ‘The Mauritanian’: “Ik heb eigenlijk nooit geweten dat er iets anders was, buiten films maken”
  Celebrities
  2

  INTERVIEW. Jodie Foster uit se­mi-pensioen voor nieuwe film ‘The Mauritani­an’: “Ik heb eigenlijk nooit geweten dat er iets anders was, buiten films maken”

  58 jaar is ze ondertussen, en na een leven vol acteren doet Jodie Foster het eindelijk wat rustiger aan. Enkel wanneer projecten haar écht raken, wil ze nog tijd besteden aan het werk. ‘The Mauritanian', gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een man die 14 jaar onschuldig in Guantánamo zit, is zo’n project. Een goede keuze trouwens, want Foster won zondagavond een vierde Golden Globe Award voor haar rol in de film.
 2. Één jaar na overlijden van Hollywoodlegende Kirk: zo gaat het nu met de familie Douglas
  Celebrities

  Één jaar na overlijden van Hollywood­le­gen­de Kirk: zo gaat het nu met de familie Douglas

  Acteur Michael Douglas (76) heeft op sociale media stilgestaan bij de dood van zijn vader, Hollywoodlegende Kirk Douglas die begin februari 2020 overleed. “Ik kan niet geloven dat het een jaar geleden is dat je ons hebt verlaten. Met 103 jaar heb je een goed moment gekozen om uit te checken. Ik hou van je met heel mijn hart”, schreef Michael bij een foto van hen twee. Maar hoe gaat het vandaag eigenlijk met de familie Douglas?
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"