Chadwick Boseman
Volledig scherm
Chadwick Boseman © Photo News

Waarom Marvel de overleden Chadwick Boseman niet verving in ‘Black Panther’: “Het voelde te vroeg”

FILMEen iconische rol voor een iconische acteur. Chadwick Boseman raakte wereldberoemd door zijn rol als Black Panther himself, maar liet helaas het leven in 2020. Het vervolg op de kaskraker zal dus zonder hem verschijnen, al wordt zijn rol niet ingevuld door een andere acteur. Voor het eerst sinds de dood van Boseman sprak Marvelbaas Kevin Feige (49) zich uit over de reden waarom ze geen recasting hielden. “De wereld verwerkt nog steeds de dood van Chad. En dat heeft de regisseur in het verhaal gestopt.”

0 reacties

 1. STREAMINGTIPS. Vijf meeslepende oorlogsfilms en -series om dit weekend te ontdekken
  Film

  STREAMING­TIPS. Vijf meeslepen­de oorlogs­films en -series om dit weekend te ontdekken

  Verlengd weekend, maar geen idee waar je naar wil kijken? Naar aanleiding van Wapenstilstand hebben wij alvast vijf van de beste oorlogsfilms en -series op een rijtje gezet. Op het menu staat onder meer ‘De Slag om de Schelde’, een ijzersterke film met in de hoofdrol ‘Harry Potter’-acteur Tom Felton. ‘The Last Full Measure’ vertelt dan weer het waargebeurde verhaal van hospik William Pitsenbarger, een oorlogsheld die in totaal meer dan 60 mensenlevens redde in de Vietnamoorlog.
 2. Lindsay Lohan verrast ‘Mean Girls’-fans en brengt opnieuw cover uit van ‘Jingle Bell Rock’: “Ze wilden eerst de hele dansroutine doen”
  Play
  Celebrities

  Lindsay Lohan verrast ‘Mean Girls’-fans en brengt opnieuw cover uit van ‘Jingle Bell Rock’: “Ze wilden eerst de hele dansrouti­ne doen”

  Lindsay Lohan (36) heeft voor haar nieuwe film ‘Falling for Christmas’ ook een kerstsingle opgenomen. Ze cover het nummer ‘Jingle Bell Rock’. De actrice zong het nummer ook al eens in de film ‘Mean Girls’ uit 2004. De iconische scène ging toen gepaard met een hele dansroutine en sexy kerstoutfits. “De producers wilden eerst de hele dans doen met de cast”, vertelt Lohan. “Maar ik dacht: laten we dat gewoon maar bij ‘Mean Girls’ houden.”